Antwerpen – CitytripTip van februari 2022

De variatie van Antwerpen

Een van de meest populaire citytrip bestemmingen voor Nederlanders en dat is niet alleen omdat het slechts 3 uur duurt voordat je vanaf Amsterdam in een cafeetje in Antwerpen zit. In Antwerpen maakt het niet uit waar je naar op zoek bent. Cultuur opsnuiven? Dorpse straatjes, een legio aan musea en prachtige barokke architectuur staan op je te wachten. Keihard shoppen? Het is simpelweg niet mogelijk om in één dag alle prestigieuze merkwinkels en kleine boetiekjes te bezoeken. Lekker eten? De stad is rijk bekroonde restaurants en knusse cafés. Ook als je voor het uitgaansleven kiest omdat je jouw standaard plekjes zat bent kan je hier de nacht feestend doorhalen in bruisende nachtclubs.

En als je nog steeds niet overtuigt bent, Antwerpen is naast dit alles ook erg betaalbaar! Bekijk onze bestemmingspagina en zoek jouw vakantieaanbieder uit!