Top 10 vakantielanden van 2022

Waar denk jij dat de meeste Nederlanders naartoe op vakantie gaan? Hier vindt je de top 10 van vakantiebestemmingen/vakantielanden die het meest populair zijn onder ons eigen volk.

french-scene-12250971. Frankrijk

Het veelzijdige karakter van Frankrijk trekt elk jaar vele reizigers vanuit Nederland. Er is een groot verschil tussen de landstreken en er is zowel in winter als zomer een groot aanbod.

 

 

Bekijk alle aanbieders naar Frankrijk

 


2. Nederland

Je hoeft niet ver te gaan om te kunnen genieten. De Wadden, de Achterhoek, Zuid-Limburg of de Veluwe zijn populaire bestemmingen binnen Nederland. Het scheelt niet alleen in de portemonnee maar voor musea, fietsen & wandelen is Nederland een perfecte keus.

 

Bekijk alle aanbieders naar Nederland

 


3. Spanje

Premium bestemming voor strandvakanties maar ook bekend voor haar cultuursteden, natuur & geweldige eten. De relaxte levensstijl & vriendelijke aart van de mensen is een goede aanvulling bij een fijne zomervakantie.

 

Bekijk alle aanbieders naar Spanje

 


4. Italië

Italië is bekend om haar keuken, passie, cultuur & kusten. De geschiedenis heeft Italië prachtige steden gegeven boordevol kunst & sfeer maar ook als je hier geen trek in hebt kan je altijd terecht op een strand langs de mooie kusten of in de geweldige restaurants.

 

Bekijk alle aanbieders naar Italië

 


5. Turkije

Als je een all-inclusive vakantie zoekt in een zonnig land is Turkije een goede keus. Vergeet alleen niet de fijne keuken en het culturele en prachtige Istanboel.

 

 

Bekijk alle aanbieders naar Turkije

 


6. Griekenland

Een enorme toeristische trekpleister vanwege de beeldschone stranden & eilanden. Griekenland is bakermat van de Europese beschaving. De Griekse oudheid heeft indrukwekkende bezienswaardigheden achtergelaten..

 

Bekijk alle aanbieders naar Frankrijk

 


7. Duitsland

Niet alleen het land van het bier en worst maar ook het land van de grote bossen, oude kastelen & geweldige steden. Ons buurland is zeer geschikt voor fietsvakanties, wandelvakanties, stedentrips & wintersport.

 

Bekijk alle aanbieders naar Duitsland

 


8. Oostenrijk

Dé plek in Europa voor wintersport. Oostenrijk heeft enorm veel skigebieden en dus voor elke wintersporter wat wils. Tijdens de zomer zijn de campings erg populair en dit wordt vaak gecombineerd met een wandelvakantie.

 

Bekijk alle aanbieders naar Oostenrijk

 


9. Portugal

Een groeiende vakantiebestemming voor Nederlanders. Sprookjesachtige paleizen, zonovergoten stranden & een geweldige romantische sfeer. Bezoek Portugal voordat het te druk wordt!

 

Bekijk alle aanbieders naar Portugal

 

 


10. Kroatië

Ben je fan van de Mediterraanse zon of hoe je van hiken door ongerepte landschappen? Dan zit je in Kroatië goed. De grote hoeveelheid eilanden en ontelbare campings geven je genoeg variatie om meerdere malen te bezoeken.

 

Bekijk alle aanbieders naar Kroatië