Dubai – CitytripTip van april 2022

Traditionele markten en moderne winkelcentra

In Nederland is de zonnige lente nog niet begonnen maar dat betekent niet dat je niet de zon kan opzoeken. Dubai is een van de meeste populaire citytrip bestemmingen ter wereld door de eeuwige zon, prachtige moderne architectuur en witte stranden.

Dubai is gekenmerkt door haar unieke hotels. Niets is teveel als je kijkt naar de skyline van deze stad. Als hoogste gebouw ter wereld staat de Burj Khalifa centraal en bij een citytrip is een lift naar de top van dit gebouw ook echt een vereiste!

Toch is de stad zijn cultuur niet vergeten en kan je ook traditionele souks bezoeken, de markten met specerijen en verse producten. Je kan ook een spannende safari door de woestijn nemen in een Jeep en de wilde dieren bekijken.

Bekijk onze bestemmingspagina en zoek jouw vakantieaanbieder uit!