Top 3 Wintersportplaatsen 2021-2022

Zoek jij nog een topbestemming voor de komende wintersport? Bekijk hier de top 3 wintersportplaatsen van 2015-2016. Er is een groot aanbod van accommodaties op deze bestemmingen en de skigebieden zijn van top kwaliteit en zeer divers in moeilijkheidsgraad.

1. Gerlos, Tirol – Oostenrijk

Gerlos is een skidorpje waar iedereen zijn gram kan halen. Of je nu beginner bent of gevorderde, snowboarder of skiër, met de familie of met je vrienden bent, in Gerlos zit je goed. Het is een zeer populaire bestemming met ook veel kleinere dorpjes in de buurt waar je prima een onderkomen kan vinden voor jouw wintersport. Er is een divers aanbod van zeer luxe hotels tot kleine bungalows.

  • Sfeer

    Populair & voor iedereen

2. Val d’Isère, Alpen – Frankrijk

Val d’Isère is ingesteld op haar populariteit. Er is een groot aanbod aan accommodaties en het hele dorp is ingesteld op de internationale gast. Evenals Gerlos zit weer de beginner of gevorderde op zijn plek hier. Er is een enorm skigebied waar de moeilijkheidsgraad van de piste’s zeer divers is.

  • Kenmerken

    Modern & divers

3. Selva, Dolomieten – Italië

Ook Selva in de Dolomieten van Italië is dit jaar weer erg populair. Het skigebied en de dorpjes om Selva heen is erg romantisch. Het eten in het gebied in en rondom Selva is ook zeer goed.

  • Kenmerken

    Romantisch & goed eten