Top 3 Steden voor Oud & Nieuw 2021-2022

De meeste Nederlanders blijven lokaal met oud & nieuw maar steeds meer mensen besluiten tegenwoordig het nieuwe jaar te vieren in het buitenland. Kijk naar vuurwerk terwijl je met je voeten in het zand op een strand zit of vanaf een romantische terrasje in een van de vele wereldsteden van Europa. Hier vindt je de top 3 steden om oud & nieuw te vieren.

1. Parijs

Voor een romantisch nieuwjaarfeest met jouw partner staat Parijs voor je klaar. De Eiffeltoren wordt bij de jaarwisseling compleet verlicht en er is een erg gezellig feest te beleven. Parijs viert de jaarwisseling niet met uitbundig vuurwerk maar dat doet niets af aan de feestelijke sfeer.

 • Sfeer

  Romantisch & sfeervol

 • Vluchtduur

  48 minuten (vanaf Schiphol)

2. Berlijn

Berlijn is een groot feest, niet alleen op de nacht zelf maar ook in de aanlopende 2 dagen. Er wordt altijd een groot aantal evenementen georganiseerd met veel muziek. De hele stad bruist. Op oudejaarsnacht zelf word een grote vuurwerkshow in het centrum georganiseerd.

 • Sfeer

  Feestelijk & sensationeel

 • Vluchtduur

  1 uur en 5 minuten (vanaf Schiphol)

3. Londen

Wacht op de klokslag bij de Big Ben. Geniet vervolgens van een enorm vuurwerkspektakel en feest de hele nacht door in de prachtige stad die Londen heet.

 • Sfeer

  Feestelijk & gezellig

 • Vluchtduur

  45 minutes (vanaf Schiphol)