Top 3 Winterzon bestemmingen 2021-2022

Elke jaar ontsnappen veel Nederlanders de koud door een winterzonvakantie te nemen naar een van de zonnige oorden elders op de wereld. Begrijpelijk, want er zijn zeer betaalbare reizen te vinden. Hier vindt je de top 3 winterzon bestemmingen van 2015.

1. Spanje

Je hoeft niet eens Europa te verlaten om je weekje op te warmen. Spanje staat op nummer  1 als vluchtoord met als favoriet de Canarische eilanden. Zeer schappelijke prijzen en korte vluchten. Zie jij jezelf al op een terras zitten met heerlijke tapas?

 • Temperatuur najaar

  Gemiddeld 20 graden

 • Vluchtduur

  2 uur 30 minuten (vanaf Schiphol)

2. Portugal

Wellicht geen verrassing na nummer 1, op nummer 2 staat buurland Portugal. Prachtige lagunes en lange stranden. De keuken van Portugal doet niets onder aan die van Spanje. Samen met de vriendelijke bevolking maakt dat Portugal een prachtige bestemming voor jouw winterzonvakantie.

 • Temperatuur najaar

  Gemiddeld 18 graden

 • Vluchtduur

  3 uur (vanaf Schiphol)

3. Turkije

Als je een beetje mild wilt zijn op je portemonnee maar toch wilt genieten van de winterzon kan je naar Turkije gaan. Ook Turkije heeft prachtige stranden, boulevards en blauwe zeeën. Veel Nederlanders kiezen nog steeds graag voor deze fijne bestemming.

 • Temperatuur najaar

  Gemiddeld 20 graden

 • Vluchtduur

  4 uur 15 minutes (vanaf Schiphol)