Top 3 Winterse citytrip bestemmingen

De winter maakt sommige steden extra speciaal. Knusse cafeetjes, versierde winkelstraten en speciale evenementen maken het wel heel verleidelijke stedentrips. Misschien kunnen wij je wel helpen met een keuze maken als je er toch nog even uit wilt deze winter voor een onvergetelijk trip!

1. Berlijn

Berlijn is in de laatste jaren een erg hippe bestemming geworden voor een citytrip. De hoofdstad van Duitsland is romantisch, sfeervol en er is meer dan genoeg te doen. In de winter wordt Berlijn extra gezellig gemaakt voor de winkelaar en kan je aan het einde van de dag gezellige warme bierstubes & restaurants bezoeken.

 • Sfeer

  Romantisch & feestelijk

 • Vluchtduur

  1 uur en 5 minuten (vanaf Schiphol)

2. Praag

De geweldige architectuur van Praag maakt de stad in zijn versierde winterglorie nog mooier. Praag is erg intiem, er zijn talloze autoloze straatjes met boetiekjes en andere kleine winkeltjes. Vergeet ook niet een wandeling te maken over de beroemde Karelsbrug.

 • Kenmerken

  Intiem

 • Vluchtduur

  1 uur en 30 minuten (vanaf Schiphol)

3. Vancouver

Als je even klaar bent met Europa kan je ook Vancouver een proberen. Zeker als je ervan houd om je toch even een tijdje op de piste te begeven want dat makkelijk een middagje of op een extra dag. Vancouver zelf biedt ook genoeg gezelligheid en musea voor de nodige cultuur.

 • Kenmerken

  Avontuurlijk & anders

 • Vluchtduur

  9 uur en 50 minuten (vanaf Schiphol)