Actie: Tot wel 25% vroegboekkorting bij Canvasholidays.nl

Was jij van plan een campingvakantie te boeken dit jaar? Dan is dit het juiste moment! Canvas Holidays geeft deze vroegboekkorting voor al haar prachtige bestemmingen. Voor boekingen in het voor en najaar is deze vroegboekkorting 20% en tijdens de zomer 10%. Daarnaast heeft Canvas Holidays voor de vakantiegangers die al eerder een boeking hebben gedaan een trouwe klantenkortingen die nog eens op kan lopen tot 5%.

Canvas Holidays

Bij Canvas Holidays kunt u kamperen op de meeste luxe en best beoordeelde campings in Europa. U kunt kiezen uit landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Kroatië, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen mooie bungalowtenten, safaritenten, stacaravans of chalets die compleet ingericht voor u klaarstaan. Ook kunt u gewoon kiezen op welke dag u aankomt en welke dag u vertrekt (zelfs in het hoogseizoen).

De voorjaarsperiode loopt met aankomstdatum tussen 01/01/2016 – 16/07/2016.

De zomerperiode loopt met aankomstdatum tussen 16/07/16 – 02/09/2016.

De najaarsperiode loopt met aankomstdatum tussen 03/09/2016 – 31/12/2016.

De voorwaarden

• Minimale verblijfsduur van 7 nachten
• De kortingen gelden niet voor eerder gemaakte boekingen
• De kortingen zijn geldig op een selectie van campings en aankomsten
• Zolang de voorraad strekt