Er tussenuit met de kerstdagen met HotelSpecials

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor veel Nederlanders is dat een reden om er tussenuit te glippen en even ergens anders de kerstdagen te beleven. HotelSpecials is de ideale aanbieder voor degene die ervan houden om regelmatig toch even een korte vakantie te boeken. Wellicht willen jullie in de kerstvakantie een paar daagjes naar Duitsland om een kerstmarkt te bezoeken of een aantal daagjes wellness in het zuiden van Nederland.

HotelSpecials heeft een groot en steeds vernieuwend aanbod. Al meer dan 4000 hotels hebben zich aangesloten zo wordt de kans dat er niet iets voor jou bij zit wel heel erg klein! Ze staan garant voor de beste deals via een helder aanbod op de website. En dit doen ze niet alleen via simpele arrangementen, maar ook citytrips, Secret Hotels en andere specials!

Kerstvakantie

Beleef jouw kerstvakantie in een heerlijk hotel, de meeste hotels zijn met de kerstdagen sfeervol versierd. Eet ’s avonds gezellig in een hotel-restaurant en vraag je hotelmedewerkers naar de kerstactiviteiten in het dorpje of stad van het hotel.

  • Kerstvakantie

    Valt dit jaar van 19-12-2015 t/m 03-01-2016

Kerstmarkt

Ben je wel eens naar een kerstmarkt geweest in het buitenland? De perfecte manier om in de kerstmood te komen voor dit jaar is een bezoekje aan een hotel in de buurt van een leuke kerstmarkt. Struin alle kraampjes, neem een kop warme chocolademelk of glühwein en schaats een rondje op het ijs in het centrum van een stad of dorp.

  • Kerstmarkt periode

    Kerstmarkten vinden plaats van 13-11-2015 t/m 03-01-2016

Wellness

Even heel wat anders. Misschien ben je geen liefhebber van het de kerstdagen en wil je de vakantietijd liever gebruiken om volledig op te laden en je klaar te maken voor het nieuwe jaar. Laat je verwennen met een compleet wellnessarrangement.