Wil je genieten van de prachtige kleuren van de herfst, Sinterklaas vieren met je gezin in een knusse bungalow of toch nog even subtropisch genieten in een zwembad niet te ver van huis? Landal GreenParks verzorgt alles voor je.

Najaarsvakantie

Als jullie enorm kunnen genieten van wandelen door de oranje en rode bladeren, eikels en kastanjes rapen en ’s avonds lekker opwarmen bij de open haard hoef je niet twee keer te denken als je het najaarsaanbod ziet van Landal. Geen seizoen is zo magisch als de herfst en nu kan je voor een klein prijsje al een week weg.

Sinterklaas vieren

Er is niets zo gezellig als Sinterklaas vieren in een knusse bungalow omringt door natuur. Landal heeft uitstekende connecties met Sint en zijn pieten zodat cadeautjes altijd bij de juiste bungalow terecht komen! Daarnaast kan je in de tijd tot Sinterklaas ook meedoen aan veel activiteiten zoals knutselen, pepernoten bakken en natuurlijk mag je ook je schoen zetten!

Tropisch genieten

Bijna elk park van Landal GreenParks bezit een zwembad, een aantal ook een subtropisch zwembad! Als jij even de kou van de herfst wil ontsnappen kan je lekker opwarmen in warme bubbelbaden en kruidbaden. Uw kinderen zullen zich ook nooit vervelen in de glijbanen en het golfslagbad.

Kan jij jezelf niet vinden in dit aanbad van Landal? Bekijk dan alle parken op onze aanbiederspagina. Of bekijk alle aanbiedingen van Landal op de aanbiedingenpagina.