Kopenhagen

In Kopenhagen vindt je meer fietsen dan auto's. Dat is iets wat wij gemeen hebben met onze Deense buren. Ook is Kopenhagen een prachtige stad vanwege het klassiek Deens design, sprookjesachtige kastelen en gebouwen. Je kan er enorm veel musea en kunstgalerijen vinden om naar hartenlust cultuur en kunst op te snuiven.

Athene

In Athene voel je de historie. Overal zijn tekenen te vinden van de culturele geschiedenis die zich hier heeft afgespeeld en het is moeilijk langs een tempel of bouwwerk te lopen zonder iets te voelen.

Antwerpen

Een van de meest populaire citytrip bestemmingen voor Nederlanders en dat is niet alleen omdat het slechts 3 uur duurt voordat je vanaf Amsterdam in een cafeetje in Antwerpen zit. In deze stad maakt het niet uit waar je naar op zoek bent.

Keulen

De sfeer in Keulen is erg gemoedelijk en ontspannen. Er is een intiem centrum met uiteraard een enorme variatie aan cafés, bruine kroegen en restaurants. Vlak achter het centrum vindt u de Rijnboulevard. Een geweldige locatie om door de zon te wandelen langs de winkels en horeca of even uit te rusten naast het water op een bankje of in het gras.

Stockholm

Hier vindt je alle vakantie aanbieders voor Stockholm.

Milaan

Hier vindt je alle vakantie aanbieders voor Milaan.

Florence

Hier vindt je alle vakantie aanbieders voor Florence.

Dresden

Hier vindt je alle vakantie aanbieders voor Dresden.

München

Hier vindt je alle vakantie aanbieders voor München.

Beieren

Hier vindt je alle vakantie aanbieders en vakantie bestemmingen…

Costa del Maresme / Costa Barcelona

Hier vindt je alle vakantie aanbieders en vakantie bestemmingen…

Sevilla

Hier vindt je alle vakantie aanbieders voor Sevilla.